Головне

У наступному році на Україну чекає туристичний бум?

07.11.2011 12:42 538 0

Україна увійшла до ТОП-3 найбільш туристично привабливих країн світу за версією путівника "Lonely Planet". Видання, яке належить BBC Worldwide, презентувало перелік 10 країни, які слід відвідати у 2012 році.

Відповідне голосування провели серед найвідоміших туристичних експертів, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

"Lonely Planet" описує Україну як "найбільшу загадку Європи" та господарку майбутнього Євро-2012: "Саме завдяки силі футболу Україна готується вразити безпрецедентну кількість гостей своїм шармом. Україна є співорганізатором Євро-2012 і чотири приймаючих міста були вибрані таким чином, аби максимально заохотити футбольних фанатів відвідати країну в подальшому".

"Це чудово, що незважаючи на всі песимістичні новини, які надходять з України про політичну ситуацію в країні, найбільш популярний в світі путівник включив Україну до трійки найбільш привабливих країн у 2012 році. Ми бачимо, що інтерес до країни постійно зростає. Особливо на це впливає майбутній чемпіонат Європи з футболу, співорганізатором якого Україна буде в червні-липні наступного року", – прокоментував голова Українського інституту в Лондоні Енді Хандер.

Додамо, що окрім України, на думку британських експертів, 2012 року туристи мають віддати перевагу поїздкам в Уганду, Йорданію, Данію, Швейцарію.

Коментарі ()