Головне

Збірні Іспанії та Нідерладів цікавить проживання у Харкові

03.11.2011 10:32 237 0

Національні збірні Іспанії та Нідерландів проявляють предметний інтерес до тренувальної бази "Металіста" у Харкові, яка пропонується для команд-учасниць майбутнього Євро-2012.

Про це в інтерв’ю російському інформагентству "Р-Спорт" повідомив заступник директора МОК "Євро-2012 України" Олег Шкреба.

"Не секрет, що основна маса європейських збірних бажає базуватися у Польщі, але збірні Іспанії та Нідерладів проявляють дуже серйозний інтерес до бази в Харкові. Німці й італійці приїжджали й дивилися, але це були, скоріше, візити ввічливості", – відзначив футбольний функціонер.

За його словами, представники російської збірної поки не робили конкретних запитів щодо українських баз Євро-2012, але наша країна може запропонувати східним сусідам найсучасніші тренувальні комплекси.

"Це дві бази в Донецьку – "Шахтаря" і "Металурга", база харківського "Металіста", що близька до кордону з Росією, якщо це буде вирішальним фактором при виборі бази. Є база київського "Динамо". Крім того, існують об’єкти в Криму та в Одесі. Бази "Кірша" і в Києві чи не найкращі в Європі. Загалом, є з чого вибрати", – цитує Шкребу 2012ua.net.

Коментарі ()