Головне

Фахівці УЄФА перевірили "Донбас Арену" на предмет телевізійних трансляцій

02.11.2011 19:22 249 0

Домашній стадіон ФК "Шахтар" знову вивчили фахівці УЄФА. Цього разу вони перевірили можливості арени на предмет телевізійних трансляцій.

Нинішній візит іноземних гостей на чолі з операційним директором УЄФА зі ЗМІ Йоахімом Брахертом і директором-розпорядником мовної компанії УЄФА в Україні Беттіно Шмідт пройшов не так непомітно, пише прес-служба "Донбас Арени".

"На матчах Євро-2012 на нашому стадіоні будуть працювати більше сотні телекамер, які представники УЄФА привезуть із собою", - розповів технічний директор "Донбас Арени" Вадим Гунько.

"Питання з розміщення всього цього ТБ-обладнання ми й обговорювали на зустрічі з європейськими колегами. Відповідно до вимог УЄФА у деяких зонах трибуни стадіону будуть переобладнані, там ми побудуємо додаткові платформи для телевізійних камер", - додав він.

За словами фахівця, було вирішено, що на матчах єврочемпіонату на арені обов'язково працюватиме камера-павук, а також вестися зйомка з телескопічної вишки, яку розмістять на паркінгу у південно-західній частині парку.

Окрім того, до Євро для зручності роботи трансляторів будуть перебудовані медіа-трибуна, мікст-зона, зони флеш-інтерв'ю й оглядові телестудії стадіону.

Коментарі ()