Головне

УЄФА подарує "Донбас Арені" нові ворота

02.11.2011 11:46 219 0

Офіційні партнери УЄФА наприкінці жовтня проінспектували на готовність до Євро-2012 ігрову зону стадіону "Донбас Арена".

Про це повідомляє прес-служба арени.

У ході інспекції, іноземні гості вирішили, що під час матчів Євро-2012 на "Донбас Арені" будуть використовуватися спеціально привезені футбольні ворота, лавки для запасних, протокольні прапорці та інші футбольні атрибути.

У свою чергу, заміна обладнання на "Донбас Арені" на час Євро аж ніяк не означає, що існуюче якимось чином не підходить. Вся справа в тому, що забезпечуючи якісне зображення телетрансляції, фахівці УЄФА хочуть, щоб глядачі побачили під час матчів абсолютно нове обладнання, без жодних ознак використання його до Євро (подряпини, потертості). Цікаво, що після закінчення турніру весь привезений інвентар залишиться як подарунок для стадіону від організаторів.

Крім цього, в ході візиту фахівці УЄФА перевірили ігрове обладнання РСК "Олімпійський", стадіону ФК "Металіст" і курорту "Форест Парк", футбольні поля яких місцева влада пропонує УЄФА використовувати як тренувальні бази для команд-учасниць чемпіонату.

Коментарі ()