Головне

Цимбалюк: Львівський стадіон - арена загальнонаціонального рівня

29.10.2011 22:33 343 0

Стратегічно важливим об`єктом як для області, так і для всієї України назвав новий стадіон "Арена Львів" голова Львівської облдержадміністрації Михайло Цимбалюк.

Перед урочистим відкриттям 29 жовтня він зустрівся з журналістами, які прибули для висвітлення події, повідомляють кореспонденти УКРІНФОРМу.

"Це потужна арена загальнонаціонального рівня, збудована із застосуванням сучасних світових технологій. Вони будуть актуальними ще 15-20 років", - сказав керівник області.

Необхідні кошти, за його словами, повністю надала держава, а створене Державне агентство з експлуатації стадіонів опікуватиметься ефективністю використання арени.

"Ми отримали футбольне поле в ідеальному стані. На ньому є і підігрів, і зрошування водою - все те, що потрібно для забезпечення належних умов під час проведення матчів", - наголосив Цимбалюк.

На його думку, сьогоднішнє свято, а відтак матч між збірними України та Австрії, який відбудеться 15 листопада, сприятимуть контрольному відпрацюванню і підготовці до прийому фіналістів чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Він також запевнив, що стадіон повністю безпечний: "Проведено всі тестування щодо пусконалагоджувальних робіт та комунікацій. Те, що впливає на гру і безпеку, вже зроблено. Залишається у листопаді-грудні завершити облаштування інфраструктури навколо "Арени Львів", а також відкрити об`їзну дорогу".

Коментарі ()