Головне

На євроарені у Львові "титанічними зусиллями" добудовують дах і туалети

28.10.2011 18:45 151 0

Фастфуди і внутрішні туалети запрацюють на час відкриття євростадіону у Львові, але список проблем, котрі ще не вирішено достатньо великий.

Про це 28 жовтня на брифінгу повідомив директор з будівництва євростадіону Володимир Карп’як.

"Проблема з туалетами вирішена. Туалети і фастфуди будуть працювати на час відкриття", – запевнив Карп’як.

Щоправда, на уточнююче запитання щодо кількості туалетів, які облаштують до завтра, директор з будівництва стадіону сказав: "Не всі. Декілька не встигаємо завершити".

Також, за словами Карп’яка, на сьогодні будівельники докладають титанічних зусиль, аби до церемонії відкриття євроарени завершити монтувати дах.

"Щодо даху – дійсно проблема. Ми героїчними зусиллями її вирішуємо. Один фрагмент даху сьогодні закріпимо. Завтра, сподіваюсь, до обіду буде закріплена й інша частина даху. Тут залучені титанічні зусилля", – сказав директор з будівництва.

Він зазначив, що станом на сьогодні на євростадіонці цілодобово працює більше як 1,5 тис. будівельників.

Нагадаємо, у переддень відкриття на євростадіоні у Львові киплять будівельні роботи. Тут монтують дах. Будівельники в касках замощують бруківку. Територія поблизу стадіону не впорядкована, там лежать купи будівельного риштування та відходів від будівництва.

Окрім того, на євростадіоні не вирішена проблема з туалетами. За інформацією робітників, які працюють на стадіоні, на сьогодні не працює жоден внутрішній туалет, не достатньо і біотуалетів на вулиці поблизу стадіону.

Разом з тим, на під’їзді до стадіону робітники поспіхом висаджують туї.

Тим часом у чаші стадіону вже облаштовано сцену, освітлення та звук до урочистої церемонії відкриття євроарени. Як повідомили у Львівській ОДА, сьогодні тут проведе репетицію американська співачка Анастейша. Журналістів закликали бути обережними, аби не пошкодити апаратуру, яка налаштована для урочистого відкриття, пише zik.ua.

Коментарі ()