Головне

УЄФА вказав Львову на транспортні проблеми

26.10.2011 13:52 498 0

Львів до Євро-2012 має вирішити питання з дефіцитом транспортного парку міста, щоб забезпечити злагоджене управління потоками вболівальників і цільових груп УЄФА.

Про це повідомив директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський за результатами засідання робочої групи з управління стадіонами, яка інспектує цього тижня українські приймаючі міста.

"УЄФА вкотре наголошує на тому, що через віддаленість "Арени Львів" від центральної частини міста й аеропорту, а також відсутності належного сполучення Львова з Трускавцем, дефіцит транспортного парку міста та стан рухомого складу ставить під загрозу злагоджене управління потоками вболівальників і цільових груп УЄФА у місті", - зауважив він.

За словами директора турніру, проблема переміщення вболівальників і цільових груп УЄФА має бути вирішена через поповнення рухомого складу міста, повідомляє Інформаційний центр Україна 2012.

Нагадаємо, візит делегації УЄФА, яка прибула для участі у засіданнях робочої групи з управління стадіонами у приймаючих містах України, розпочався зі Львова. Очолює звітну делегацію операційний директор UEFA Events S.A. Мартін Каллен.

Фахівці спілки також уже відвідали Київ. У середу, 26 жовтня, робоча група інспектує Харків, і завершить свою роботу 27 жовтня у Донецьку.

Коментарі ()