Головне

Лорану Блану не сподобалася тренувальна база у Польщі

19.10.2011 14:15 369 0

Головний тренер національної збірної Франції Лоран Блан напередодні відвідав польське містечко Забєжов та готель у Кракові. Наставник "Галльських півнів" особисто вибирає тренувальну базу для своєї команди на час фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року.

Поки що все вказує на те, що французи під час турніру мешкатимуть у Польщі, втім, легендарний французький захисник залишився не дуже задоволеним від побаченого у Забєжові. "Я тут вперше. Наразі ми лише оглядаємо об’єкт, а рішення приймемо пізніше", – прокоментував Лоран Блан.

Найбільші претензії француза стосувалися якості футбольного поля місцевого стадіону та його підтрибунних приміщень. Блан вимагає, аби трав’яний газон був не лише в ідеальному стані, а й футбольні поля були довшими, аніж завжди. Крім того, роздягальні арени у Забєжові виявилися занадто маленькими, щоб прийняти багаточисельну делегацію збірної Франції.

"Для 35 осіб – гравців, всього тренерського штабу, лікарів та масажистів, вони занадто малі. Це має бути одне велике приміщення, в якому могли б розміститися всі", – наголосив Лоран Блан.

В той же час керівники тренувального комплексу висловили впевненість в тому, що усі вимоги французької сторони будуть виконані. "Приготуємо все, що потрібно. На це в нас є щонайменше півроку", – переконаний Єжі Ковалік, голова місцевої футбольної академії.

За інформацією польської преси, альтернативним варіантом для французів є містечко Варка під Варшавою, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.


 

Коментарі ()