Головне

Польща збільшить кількість "зелених коридорів" на кордоні під час Євро

19.10.2011 10:47 150 0

Митна служба Польщі планує збільшити кількість "зелених коридорів" і чисельність працівників служби на польсько-українському кордоні під час Євро-2012.

Про це у Варшаві заявив заступник міністра фінансів РП, керівник митної служби країни Яцек Капіца.

"Швидкий митний контроль у "зелених коридорах" і збільшення кількості функціонерів служби є пріоритетами Митної служби Польщі під час Євро-2012", - зазначив чиновник.

Він повідомив, що "зелені коридори" активно використовуватимуться на польсько-українському кордоні для перевірки вболівальників, аби не створювати напругу на кордоні.

"Краще, щоб люди демонстрували свої емоції під час спортивних заходів, ніж на кордоні", - наголосив керівник митної служби Польщі.

Капіца нагадав, що "зелені коридори" для осіб, які не мають нічого для розмитнення, вже діють на польсько-українському кордоні. Однак, під час Євро-2012 їх буде більше.

"Ними, насамперед, проїжджатимуть організовані групи вболівальників, які їхатимуть автобусами на матчі чемпіонату",- сказав він.

Заступник міністра фінансів РП зазначив, що польські й українські митники координують свою роботу на кордоні для підвищення її ефективності. Він розраховує, що спільний досвід роботи під час Євро-2012 дозволить зробити висновки, які будуть застосовані на практиці після завершення турніру, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()