Головне

У штабі польської збірної може з'явитися екс-тренер Андрія Шевченка

17.10.2011 19:22 264 0

Колишній наставник лондонських "Челсі" та "Вест Хема" Авраам Грант висловив зацікавленість у співпраці з Польським футбольним Союзом (PZPN). Зокрема, йдеться про залучення ізраїльського фахівця до підготовки національної збірної Польщі до фінальної частини домашнього для неї чемпіонату Європи 2012 року.

Про це сам тренер начебто заявив під час нещодавнього візиту до країни-господарки Євро-2012, інформують польські медіа.

Формально Грант не матиме жодного впливу на остаточні рішення наставника "Кадри" Францішека Смуди, але його досвід, безумовно, має допомогти як гравцям команди, так і її тренерському штабу правильно підготуватися до важливого турніру. Адже Грант відомий не лише як футбольний тренер, а й як менеджер – в англійських клубах "Портсмут" та "Челсі" ізраїльтянин посідав посаду спортивного директора. Цікаво, шо під керівництвом Гранта у складі "Аристократів" встиг пограти й Андрій Шевченко.

За даними ЗМІ, вже в жовтні може відбутися спільна зустріч президента PZPN Гжегожа Лято, наставника польської дружини Францішека Смуди та Аврама Гранта, на якій будуть визначені функції останнього у штабі Смуди. Водночас, президент Лято поки відмовляється коментувати ймовірність запрошення іноземного спеціаліста, пише 2012ua.net.

Коментарі ()