Головне

Вроцлав не встигає з будівництвом терміналу

14.10.2011 13:20 410 0

Будівництво одного з найголовніших інфраструктурних об'єктів Євро-2012 у Вроцлаві - нового пасажирського терміналу аеропорту - не буде завершено у раніше затверджені строки.

Як повідомляють польські ЗМІ, хоч влада і рапортує про 90-відсоткову готовність аеровокзалу, будівельники все ще не можуть вирішити проблему високого рівня ґрунтових вод на місці зведення терміналу.

Планувалося, що створення дренажної системи аеропорту розпочнеться у вересні, але роботи стартували місяцем пізніше. Це може призвести до катастрофічних відставань у завершенні надважливого для проведення Євро-2012 об'єкту.

"Ці роботи будуть проведені у декілька етапів, строки завершення яких - листопад, грудень 2011 року та березень 2012-го", - розповів керівник вроцлавського аеропорту Даріуш Кусь.

Втім, за його словами, після створення глибоких свердловин та системи моніторингу ґрунтових вод, що завершиться у грудні, термінал буде готовий до введення в експлуатацію, що не загрожує проведенню першості континенту-2012, пише 2012ua.net.

Коментарі ()