Головне

В УЄФА задоволені церемонією відкриття НСК "Олімпійський"

10.10.2011 09:57 486 0

УЄФА не має серйозних зауважень до стадіону НСК "Олімпійський", який 8 жовтня було урочисто відкрито.
 
Про це в коментарі Інформаційному центру Україна-2012 заявив керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

"Перше враження – стадіон гідно прийняв своїх гостей. Але, звісно, після такої події буде проведено детальний аналіз, як працювали усі служби і сервіси, як відбувалась транспортна логістика, пересування великих груп людей. Цей досвід буде обов’язково враховано при організації  наступних подій. Над цим працює і керівництво стадіону, і ми аналізуємо. Та вже сьогодні можна сказати, що організація свята була доброю. Найголовніше для будь-якої події, яка пов’язана з присутністю великої кількості людей – щоб свято пройшло без ексцесів і надзвичайних ситуацій, щоб усі залишились живими, здоровими і задоволеними. Тобто організація безпеки в нинішніх умовах – питання номер один. І день відкриття насправді став найбільшою тестовою подією у житті оновленого стадіону. З цієї точки зору стадіон пройшов тест. Після цього наступні заходи буде проводити вже набагато легше", - підкреслив Маркіян Лубківський. І ця подія – вже за місяць, 11 листопада цього року, коли на стадіоні пройде товариський матч Україна – Німеччина.

За його словами, завершення проекту НСК, здача його в експлуатація додає впевненості і успішності для всього проекту Євро. "Без сумніву, ще багато питань потрібно вирішити і з точки зору добудови, і управління об’єктом. Але найважливіший крок уже зроблено", - додав директор турніру в Україні.

Загальне враження від стадіону у керівника МОК – на висоті. "Стадіон виглядає чудово. Тут треба насамперед  подякувати будівельникам, які в умовах надзвичайно жорсткого часового цейтноту зуміли перебороти всі труднощі і побудувати дуже складний спортивний об’єкт. Сьогодні на перший план виходить операційна складова – відпрацювання служб і послуг, необхідних для обслуговування фінального матчу єврочемпіонату 2012 року".

Коментарі ()