Головне

До футболу НСК "Олімпійський" буде готовий до 11 листопада

09.10.2011 09:41 295 0

Готовність НСК "Олімпійський" до офіційного відкриття складає 100%, футбольна складова – на 99%. Про це повідомив під час генеральної репетиції напередодні відкриття стадіону Віце-прем’єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков. За його словами, відкриття головної арени України, головної арени Євро-2012 – великий день для України. 

"Президент України ще в своїй інавгураційній промові заявив, що підготовка інфраструктури до Євро-2012, у першу чергу, готовність НСК "Олімпійський" - один з трьох ключових пріоритетів країни. І ми збудували стадіон. Щоправда, це треба було зробити в стислий термін", - наголосив Віце-прем’єр. 

Борис Колесніков додав, що протягом місяця на арені будуть завершувати підготовку футбольної складової. Повністю завершать облаштування Троїцької площі, зони гостинності до проведення чемпіонату. "Це відповідає світовій практиці. Перший офіційний матч між збірними України та Німеччини на НСК "Олімпійський" буде проведено 11 листопада. До цього дня арена буде готова до проведення футбольних змагань", - цитує Колеснікова 2012ua.net.

Коментарі ()