Головне

Тренувальну базу "Скіф" обіцяють здати у листопаді

07.10.2011 16:09 281 0

Тренувальну базу ЛДУФК "Скіф" обіцяють здати в експлуатацію у листопаді.

Про це 7 жовтня на брифінгу повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Він зазначив, що основні зауваження по стадіону "Скіф" не до будівельників, а до керівництва університету фізичної культури, яке ще в червні цього року отримало доручення щодо облаштування самого манежу і приведення фасаду до загальної норми, тому що це має бути спортивний комплекс, а не тільки сам стадіон.

"На жаль, керівництво університету не виконало це доручення, зараз будемо вивчати причини. І дуже прикро, що ціле літо було втрачено на підготовку, за словами ректора, проектної документації, затвердження самих погоджень, а зараз тільки приступають до упорядкувальних робіт. Це дуже прикро. Але це тема окремої розмови", – заявив Цимбалюк.

"Самі будівельники застосували іншу технологію. Тут є поле посівне. Воно в прекрасному стані. Вже один раз було здійснено його покіс. І зараз відбувається його технологічне обслуговування", – додав він.

За словами голови ОДА, цей стадіон унікальний ще й тим, що тут будуть бігові доріжки, тому можна буде проводити інші змагання, крім самого футболу.

"І ми бачимо, наскільки вдало вписалися самі трибуни і приміщення в ландшафт, який є справді тут унікальний", – цитує Цимбалюка zik.ua.

Коментарі ()