Головне

Українські і польські будівельники зіграють у футбол на стадіонах Євро

06.10.2011 18:42 271 0

Команди будівельників з України та Польщі зіграють між собою у футбол на стадіонах Євро-2012 у Гданську та Києві.

Перший матч працівники будівельних фірм проведуть на PGE Arena у Гданську 15 жовтня, а матч-відповідь – на НСК "Олімпійський" у квітні 2012 року.
О
рганізаторами заходу є Польський союз інженерів і будівельних техніків (PZiTB), який для підготовки своєї команди до матчу з українцями запросив видатних польських тренерів Антоні Пєхнічека та Єжи Енгеля.

Тим часом команду українських будівельників до поєдинку з польськими колегами тренуватиме відомий київський "динамівець" Володимир Трошкін.

"Метою заходу є привертання уваги громадської думки до прекрасних результатів праці будівельних компаній, задіяних до будівництва об'єктів на Євро-2012. Середовище будівельників несправедливими вважає дії ЗМІ, які, висвітлюючи підготовку об'єктів на Євро-2012, концентрували увагу лише на проблемах", – цитує РАР керівника PZiTB Віктора Півковського.

Проведення двох матчів будівельників України і Польщі підтримали, зокрема, міністр спорту і туризму Польщі Адам Герш, президент Польського футбольного Союзу Гжегож Лято і мер Гданська Пьотр Адамович, пише Укрінформ.

Коментарі ()