Головне

Студенти недорахувалися майже 13 тисяч квитків, які обіцяв Колесніков

06.10.2011 09:19 153 0

Студенти вищих навчальних закладів Києва не отримали від віце-прем`єр-міністра інфраструктури Бориса Колеснікова обіцяних 15 тис. квитків на відкриття НСК "Олімпійський", які мали бути розподілені між вишами столиці.

Про це УНІАН повідомили у Всеукраїнській студентській раді, за інформацією якої, студентські організації отримали лише маленьку частку квитків, що були заплановані для студентів.

"Якщо враховувати, що ціна квитка у касах 800 грн., то хтось може дуже непогано заробити на студентах, які так і не отримають своїх квитків на відкриття стадіону", - наголосила голова Всеукраїнської студентської ради Анастасія Сабова.

"Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національний авіаційний університет, Національний педагогічний університет імені М. Драгоманова отримали лише по 400 квитків", - зазначила вона.

"Дещо менші виші – Київський національний торговельно-економічний університет, Національний університет харчових технологій, Національний транспортний університет, Київський національний лінгвістичний університет – по 200. Національний медичний університет отримав близько 100. Але загальна кількість аж ніяк не дотягує до обіцяних 15 або хоча б 10 тис.", - наголосила Сабова

За її словами, питанням мала опікуватися столична мерія.

"Борис Колесніков зазначав, що реалізацією квитків буде займатися київська мерія. Однак, очевидно, що чиновники десь недопрацювали", - наголосили у Всеукраїнській студентській раді, пише unian.net.

Коментарі ()