Головне

Гравців збірної України та Блохіна запросили на відкриття "Олімпійського"

05.10.2011 23:32 254 0
Гравців збірної України та Блохіна запросили на відкриття "Олімпійського"

Для футбольної збірної України виділили 60 місць у бізнес-ложі на відкриття реконструйованого НСК "Олімпійський". Ще 12 запрошень в окрему ложу на 2 рівні віддали для представників Федерації футболу України.

Як повідомляє офіційний сайт НСК, відкриття такої величної арени, де створювалася історія українського футболу, не може відбутися без участі легенди – Олега Блохіна, який є одним із символів стадіону, а також його підопічних.

Окрім цього, для футбольного клубу "Динамо" як одного зі спонсорів відкриття було надано 24 запрошення у платинову ложу, а також 2200 пропусків на місця у загальні сектори.

Нагадаємо, що 4 жовтня під час прес-конференції наставник національної збірної України Олег Блохін наголосив, що він та команда поки що не отримали запрошень на відкриття оновленого "Олімпійського".

Зазначимо, що відкриття спорткомплексу "Олімпійський" розпочнеться 8 жовтня о 20:00. Для 50-тисячної армії вболівальників покажуть феєричне двогодинне шоу, в якому візьме участь понад 2 тисячі артистів і волонтерів. В параді по реконструйованій арені пройдуть легенди спорту і юніори футбольних клубів.

З вітальним словом з арени стадіону до українців звернеться Президент України Віктор Янукович. Для гостей церемонії заспівають Гайтана, Таїсія Повалій, Ані Лорак та інші зірки української естради. Завершиться церемонія 40-хвилинним виступом всесвітньовідомої співачки Шакіри та піротехнічним шоу.

Коментарі ()