Головне

Квитки на відкриття "Львів-Арени" не продаватимуть

28.09.2011 12:54 266 0

Квитки на відкриття львівського стадіону до Євро-2012 не надійдуть до вільного продажу, а співачка Анастейша може стати не єдиною "зіркою", яка виступить на церемонії відкриття.

Про це повідомив 28 вересня на брифінгу львівський міський голова Андрій Садовий.

"Як такого продажу квитків не буде. Будуть квитки роздаватися по трудових колективах. Я знаю, що дуже багато є запитів по Західній Україні, особливо - з різних міст, сіл, де є багато бажаючих приїхати", - сказав він.

"Тому,я думаю, що ми це питання переадресуємо Нацагентству, попросимо, щоб вони подали своє бачення, як це буде відбуватися, - зазначив Садовий.

За словами мера Львова, потрібно усвідомлювати, що кількість місць на стадіоні буде обмежена 34 тисячами, а у Львівській області є 2,5 млн осіб.

"Але,я думаю, що буде пряма трансляція відкриття і всі бажаючі зможуть побачити відкриття в себе вдома", - додав львівський міський голова.

"Я, звичайно, буду лобіювати, щоби якомога більша кількість глядачів були львів'янами. Зі свого боку я на відкриття буду запрошувати всіх мерів обласних міст, мерів міст області. Звичайно, що всі присутні журналісти також зможуть побачити це дійство, депутати міської ради, активні львів'яни", - запевнив Садовий.

Відповідаючи на запитання, хто буде виступати на відкритті стадіону окрім американської співачки Анастейші, Андрій Садовий висловив побажання, щоб виступили також Святослав Вакарчук та Руслана Лижичко, однак остаточне рішення, за його словами, також прийматиме Національне агентство.

Також мер Львова зазначив, що львівська місцева влада подала агентству свої пропозиції щодо відкриття, і деякі з них були враховані, а деякі - ні, пише zaxid.net.

Нагадаємо, що під час візиту до Львова 26 вересня віце-прем'єр Борис Колесніков повідомив, що на відкритті "Львів-Арени" виступить американська співачка Анастейша.

Коментарі ()