Головне

Платіні помітив прогрес Львова у підготовці до Євро-2012

26.09.2011 13:33 264 0

У підготовці Львова до Євро-2012 залишаються невеликі проблеми. Про це заявив президент УЄФА Мішель Платіні під час брифінгу на львівському євростадіоні.

За його словами, з часів останнього візиту до Львова місто дуже змінилося, і місцева влада виконала дуже хорошу роботу.

"Ми близькі до того, що успішно відповісти на великий виклик", - наголосив Платіні.

"Прогрес іде дуже добре. Практично не залишилося великих проблем, але є багато малих проблем", -  цитує Платіні zaxid.net.

На уточнююче запитання питання про менші проблеми, Платіні зазначив, що треба закінчити будівництво стадіону і аеропорту.
"Але я цим не переймаюся", - зазначив він, додавши, що в плані підготовки до Євро-2012 довіряє місцевій владі.

Водночас президент УЄФА високо оцінив газон львівського стадіону. "Я насамперед звертаю увагу на газон. Мільйони глядачів, які дивитимуться матч у Львові, бачитимуть одну картинку - газон", - додав Платіні.

Він, за його словами, під час  Євро-2012 особисто відповідатиме за питання безпеки. Відповідаючи на запитання, про що йшлося під час його зустрічі із міським головою Львова  А.Садовим та головою Львівської ОДА М.Цимбалюком, М.Платіні зазначив, що вони уже давно знайомі, і тому не було протокольного засідання, а на зустрічах йшлося безпосередньо про підготовку до Євро-2012, про стадіон транспорт та поселення людей.

В інших містах України Платіні також звертатиме увагу не невеликі проблеми. Так, у Донецьку немає проблем із стадіоном, а в Києві - із поселенням.

Коментарі ()