Головне

Участь українських олімпійців в Іграх ХХХ Олімпіади офіційно підтверджено

23.09.2011 19:21 282 0

Під час засідання Виконкому Національного олімпійського комітету України президент НОК Сергій Бубка підписав офіційний документ, який підтверджує участь України в Іграх XXХ Олімпіади 2012 року у Лондоні (Велика Британія).

Це традиційна церемонія, яка відбувається щоразу перед Олімпійськими іграми і є відповіддю на офіційне запрошення Міжнародного Олімпійського Комітету (МОК) до участі атлетів країни у головних стартах чотириріччя, пише прес-служба НОК.

Національному олімпійському комітету України, як і решті НОКів світу, відповідні запрошення були надіслані поштою зі штабу МОК у Лозанні.

У свою чергу підпис президента НОК Сергія Бубки на документі-відповіді засвідчує те, що наша Держава офіційно приймає це запрошення та представить своїх спортсменів для участі в олімпійських змаганнях. Підписане підтвердження буде направлене у Міжнародний Олімпійський Комітет до кінця вересня.

Нагадаємо, Ігри ХХХ Олімпіади відбудуться з 27 липня по 12 серпня 2012 року. За два тижні напруженої боротьби спортсмени розіграють 302 комплекти нагород у 26 видах спорту (за класифікацією МОК).

Коментарі ()