Головне

УЄФА не планує продавати алкоголь на стадіонах під час Євро-2012

22.09.2011 18:17 403 0

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) не має наміру продавати алкогольні напої, у тому числі міцністю до 3,5%, на стадіонах під час Євро-2012.

Про це УКРІНФОРМу повідомив речник спілки "Євро-2012 Польща" Юліуш Глуський.

"УЄФА не планує продавати будь-які алкогольні напої як на стадіонах, так і поблизу них", - наголосив Глуський.

У польській філії компанії "Carlsberg", яка є одним з головних спонсорів Євро-2012, кореспондентові агентства також підтвердили, що фірма не планує на стадіонах під час ЧЄ-2012 продавати жодних алкогольних напоїв, у тому числі міцністю до 3,5%.

"УЄФА не дозволяє вживати під час своїх заходів на стадіонах спиртних напоїв. Таку політику соціальної відповідальності за безпеку глядачів організація сповідувала й під час попередніх турнірів - Євро-2004 і Євро-2008", - наголосила речник "Carlsberg Польща" Меланія Попель.

Водночас вона додала, що компанія є офіційним спонсором турніру, тому на стадіонах під час матчів Євро-2012 продаватимуться безалкогольні напої, у тому числі й безалкогольне пиво, марки "Carlsberg".

Речник також запевнила, що компанія врахує умови прийнятого у четвер у Польщі закону про масові заходи, яким дозволяється вживання слабоалкогольного пива до 3,5%.

"Ми продаватимемо наші слабоалкогольні напої під час Євро-2012 за межами стадіону, зокрема у фан-зонах", - поінформувала речник компанії "Carlsberg Польща".

Як повідомляло агентство, президент Польщі Броніслав Коморовський у четвер затвердив зміни до закону щодо проведення масових заходів у Польщі. Документом дозволяється вживання слабоалкогольних напоїв міцністю до 3,5%, зокрема й на спортивних об'єктах, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()