Головне

На НСК "Олімпійський" змонтували системи звуку та освітлення

12.09.2011 14:38 233 0

Протягом останнього місяця на київській арені Євро-2012 було змонтовано звукове та світлове обладнання чаші стадіону, за місяць до відкриття ці системи обіцяють відтестувати.

Про це повідомляє офіційний сайт НСК "Олімпійський".

Загалом на арені буде 608 прожекторів: 380 - на вантовому кільці покрівлі і 228 - безпосередньо під покрівлею на фермах Віренделя. Середній рівень вертикальної освітленості у 2400Lx відповідатиме найвищим вимогам UEFA, FIFA і GAISF/IAAF для телетрансляції футбольних матчів і легкоатлетичних змагань високої якості як у SD, так і в HD форматі.

Прожектори є повністю дистанційно-керованими та можуть працювати в семи різних режимах. Це дозволить забезпечити відмінну видимість для глядачів і можливість проводити телетрансляції будь-яких заходів, що проводяться на стадіоні.

Система озвучування чаші стадіону побудована на високоякісному обладнанні від відомого світового виробника. Вона складається з 88 повнодіапазонних, 80 низькочастотних (сабвуфери) акустичних систем, встановлених під покрівлею стадіону, а також 126 підтрибунних гучномовців.

Коментарі ()