Головне

Три топові збірні європейського футболу тренуватимуться у Харкові під час Євро-2012

11.09.2011 17:16 283 0

Під час Євро-2012 у Харкові буде три бази для команд-учасниць, при цьому всі вони майже напевне будуть зайняті провідними національними командами Європи..

Про це під час зустрічі з журналістами заявив голова облдержадміністрації Михайло Добкін, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

Глава області відзначив, що під час нещодавнього візиту у Харків віце-прем'єр-міністрові - міністрові інфраструктури Борису Колеснікову представили 5-зірковий готель на території гольф-клубу "Superior Golf Club", що будується, і стадіон "Олімпік", який знаходиться неподалік.

"Ми можемо привести стадіон у порядок власними силами, але якщо нам допоможе держава, то це буде абсолютно інший рівень після завершення будівельних робіт. Я вже, за дорученням віце-прем'єр-міністра, провів переговори з главою Нацагентства з підготовки до Євро-2012 Володимиром Ковалевським і є розуміння, що наступного року ми отримаємо фінансування під цей об'єкт", - сказав Добкін.

За його інформацією, буде продовжено будівництво об'єктів на базі "Сонячний", реконструкцією якої займається Південна залізниця.

"Таким чином, у нас мають можливість комфортно розміститися 3 збірні під час проведення Євро-2012. Це ФК "Металіст", це база "Сонячний" і готель гольф-клубу разом з відремонтованим стадіоном "Олімпік". Ті, три збірні, які виявили бажання жити в Харкові, - це топові збірні європейського футболу", - підкреслив голова ХОДА.

Коментарі ()