Головне

За церемонію відкриття НСК "Олімпійський" заплатять спонсори?

09.09.2011 14:46 228 0

На церемонію відкриття головної арени фіналу Євро-2012 в Україну з бюджету не буде витрачено жодної копійки.  Про це заявив Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури України Борис Колесніков під час пресс-конференції на київській арені 8 вересня. За його словами, церемонію відкриття НСК проведуть виключно за гроші спонсорів.

"Відкриття "Олімпійського" відбудеться на кошти спонсорів - на 100%. Бюджет при цьому задіяний не буде», - підкреслив Борис Колесніков. Віце-прем'єр додав, що фінансову підтримку для церемонії відкриття головної арени України нададуть найкрупніші фінансово-промислові групи і банки країни.

Нагадаємо, урочисте відкриття київського НСК «Олімпійський», яке відбудеться 8 жовтня, стане феєричним та видовищним шоу, що залишить у глядачів яскраві враження. Під час вистави буде продемонстровано  унікальне шоу з елементами повітряних гімнастичних трюків, більшість з них будуть показані вперше в Україні. Загалом у церемонії будуть брати участь 2100 артистів і волонтерів. Церемонія буде розрахована на 2-2,5 години. Розпочнуться урочистості о 20:00.

Коментарі ()