Головне

Українського тренера дискваліфіковано довічно за бійку з арбітром

08.09.2011 22:56 127 0

Володимир Канна, тренер регбійної команди "Слава" (Переяслав-Хмельницький) довічно дискваліфікований за бійку з суддею, котра стада для нього вже не першою в кар'єрі.

Таке суворе рішення було винесено "Комітетом з організації та проведення змагань" 30-го серпня 2011 року, пише сайт ФРУ.

26-го червня 2011 року по закінченні півфінального матчу 4-го туру першої ліги ЧУ з регбі-7 між командами "Слава" (Переяслав-Хмельницький) та ОДЮСШ (Хмельницький) (5-12) Канна, маючи особисті претензії до арбітра матчу А. Козенко, вийшов на центр ігрового поля і почав бійку з суддею.

Більше того, до тренера приєдналися гравці команди. Інцидент вдалося припинити, змагання довели до кінця, а те, що трапилося стало предметом розгляду "Комітету з організації та проведення змагань" ФРУ. Перше рішення про довічну дискваліфікацію було прийнято комітетом 29-го червня.

Проте 6-го серпня на засіданні президії це питання було переглянуто і винесено пропозицію замінити довічну дискваліфікацію на п'ятирічну. Ця пропозиція негайно опротестували "Асоціація українських регбійних інспекторів та суддів" (Ауріс) та РК "Епоха-Політехнік" (Київ) (одним з членів якого є Анатолій Козенко).

При повторному розгляді справи, 30-го серпня "Комітет з організації та проведення змагань" ФРУ виніс наступне рішення:

- За фактом побиття гравцями і тренером команди "Слава" (Переяслав-Хмельницький) судді Анатолія Козенко під час матчу 4-го туру ЧУ з регбі- 7 серед команд першої ліги - Володимир Канна дискваліфікований довічно (подібний проступок В. Канна вже здійснював у 1998 році) без права брати участь в офіційних заходах ФРУ в якості гравця, тренера, арбітра або офіційного представника клубу;

- команда "Слава" (Переяслав-Хмельницький) дискваліфікована до кінця сезону 2012 і не може приймати участь в усіх офіційних змаганнях з регбі, у зв'язку з тим, що не вдалося встановити особи гравців РК Слава брали участь в інциденті, діскваліфіцірованни всі заявлені на чемпіонат спортсмени...термін - до кінця сезону 2012 фактично і до кінця сезону 2016 умовно".

Коментарі ()