Головне

В 2012 році Київ відкриє 4 готелі та аероліфт

08.09.2011 16:39 160 0

У 2012 році в столиці відкриють 4 нові готельні комплекси, як і передбачено Програмою розвитку туризму в Києві до 2015 року, яку затвердила Київрада.

Як повідомили у прес-службі КМДА, уже наступного року, згідно з цим комплексним документом, заплановано ввести в експлуатацію новий громадський центр з готельним комплексом на вул. Шолуденка, готельно-реабілітаційний комплекс на вул. Мануїльського, 32, готельний комплекс "Роял готель" на вул. Мологвардійській, 32 та готель "Парк Ін" з наземним та підземним паркінгом, літньою терасою-кафе, вбудованими та прибудованими приміщеннями на вул. Дегтярній, 2-4.

До речі, київські фахівці розробляють пропозиції щодо спрощення процедури узгодження інвестиційних проектів будівництва нових готелів та реконструкції існуючих. Це один з багатьох кроків не лише до належної підготовки столиці до Євро-2012, а й до приваблення іноземних та вітчизняних туристів.

Зокрема, в аеропорту "Київ" розпочалось будівництво міжнародного терміналу, реконструкція та облаштування привокзальної площі, створення туристичного інформаційного пункту. Туристичні інформаційні пункти будуть встановлені також на залізничному вокзалі, автостанціях міста та в аеропорту "Бориспіль". Об'єкти найбільшого відвідування забезпечать належною інформацією про послуги на різних мовах.

Триває робота над розширенням і вдосконаленням екскурсійних маршрутів для киян і гостей міста. За світовими стандартами впроваджуватимуться й аудіозасоби мультимовного забезпечення екскурсій.

Уже наступного року в Гідропарку запрацює новий атракціон "Аероліфт" на постійно діючій основі. Це буде наповнена гелієм повітряна куля, що підніматиме всіх бажаючих на висоту 150 метрів.

За кошти інвесторів розпочався перший етап створення та облаштування панорамно-оглядового майданчика з ліфтовим комплексом Водно-інформаційного центру на вул. М.Грушевського, 1-А (на водонапірній башті №1).

Для створення іміджу Києва як міжнародного туристичного центру наступного року відбудеться конкурс на найпривабливішу туристичну емблему міста та її подальшого просування, пише 2012ua.net.

Коментарі ()