Головне

Колесніков покличе відкривати "Олімпійський" тисячу артистів

08.09.2011 14:05 257 0

У відкритті НСК "Олімпійський" 8 жовтня візьме участь 2100 артистів та волонтерів.

Про це заявив віце-прем'єр Борис Колесніков, цитує його прес-служба.

Він пообіцяв феєричне відкриття НСК "Олімпійський", яке зможуть побачити до 58 тисяч глядачів.

"У відкритті стадіону візьме участь 2100 артистів та волонтерів. Таємницю урочистої церемонії я відкрити не можу, проте запевняю: це буде надзвичайно яскраве видовище, розраховане на 2-2,5 години, - сказав Колесніков.

"Виступатиме більше 1000 артистів, а багатьох номерів, що будуть на відкритті, в Україні ще не показували", - запевнив він.

За словами Колеснікова, у проміжку між церемонією відкриття до проведення першого матчу триватиме тестування стадіону та навчання персоналу.

"Чим більше матчів ми зіграємо до Чемпіонату на цьому стадіоні - тим більш якісно буде підготовлений персонал, на практиці відпрацьовано всі можливі недоліки. Ми маємо для цього достатньо часу", - запевнив він.

Перший матч на НСК "Олімпійський" відбудеться 11 листопада 2011 року між збірними України та Німеччини.

Колесніков зауважив, що відкриття стадіону в Києві відбудеться виключно за кошти спонсорів. "Стовідсотково бюджет не буде задіяно - фінансуватимуть відкриття найбільші фінансово-промислові групи та банки України", - сказав він.

Віце-прем'єр-міністр України також підкреслив, що виключає будь-яку можливість перенесення дати відкриття НСК "Олімпійський".

"Жодних перенесень бути не може - 8 жовтня є остаточною датою", - сказав Колесніков.

Українська правда

Коментарі ()