Головне

Італійці знімуть про Україну 50-хвилинний промофільм

06.09.2011 11:09 110 0

З метою презентації туристичного потенціалу українських міст, які  прийматимуть гостей в рамках проведення фінальних матчів чемпіонату Євро-2012, Перший національний канал Італії здійснює підготовку 50-хвилинного документального фільму про Україну.

Про про це повідомила начальник розвитку туризму та рекреації Наталія Гамкало, пише сайт ЛОДА.

Для зйомки презентаційних сюжетів 8-9 вересня 2011 року до Львова завітають представники італійської компанії "Arimvideo". Італійські ЗМІ зніматимуть сюжет про стародавнє місто Львів, зокрема про туристично- привабливі обєкти міста - найдавніші історико-арїхітектурні памятки, найкращі взірці сакральної, монументальної архітектури, найцікавіші обєкти природо-заповідного фонду.

Італійські телевізійники матимуть нагоду познайомитись з особливостями української культури, місцевими традиціями, звичаями народу, які найбільш яскраво представлені у Львові - культурній та духовній столиці України.

Відзнятий фільм про Україну буде показано в одній з найпопулярніших програм про туризм та відпочинок "У підніжжя Кіліманджаро" на Першому національному каналі Італії.

Коментарі ()