Головне

Гравець збірної України Ганчев: Я не знав, що у кальяні наркотик

01.09.2011 12:34 144 0

Дискваліфікація гандболіста збірної України Олексія Ганчева стала наслідком збіга обставин, але провини з гравця це не знімає.

Про це сам Ганчев заявив офіційному сайту Української гандбольної ліги. 

"Після гри проти збірної Польщі, я вирішив трохи відпочити. Запропонували спробувати кальян. Чесно кажучи, я навіть не знав, що він містить наркотичні речовини. А він був з якимись домішками", - розповів він.

"Природно, якби я знав, що там наркотична речовина, то відмовився б відразу. Все вийшло несподівано. Пробу у мене взяли після матчу в Словенії. Повідомлення про те, що проба дала позитивний результат, було для мене, як удар обухом по голові. Тут же згадав про кальян", - продовжив він.

"Я розумію, що підвів і клуб, і збірну. Але що тепер мені залишається? Тільки каятися у скоєному. Вважаю, що покарання, якому мене піддали в клубі і в ЄГФ справедливі. Кожен подібний проступок повинен бути покараний", - переконаний він.

Ганчев дякує керівництву запорізького ЗТР, яке вирішило контракт з ним не розривати і дало мені можливість підтримувати форму.

"Сподіваюся, що після відбуття покарання, я принесу користь українському гандболу. Якщо керівництво збірної вважатиме за потрібне залучити мене до своїх лав, то я виправдаю довіру", - клянеться він.

"Дискваліфікація послужила мені уроком. Тільки своєю працею я доведу, що це була випадковість. Прошу вибачення у всіх людей, хто завжди переживав за мене. Я доведу, що все це було випадковістю", - пообіцяв Ганчев.

Нагадаємо, що до 8 січня 2012 Ганчев не зможе брати участі в офіційних матчах свого клубу і збірної України.

Коментарі ()