Головне

Фан-зона до Євро-2012 розташується у Львові на території в 20 тис. кв. м

31.08.2011 18:23 319 0

Офіційна фан-зона, яка діятиме у Львові під час Євро-2012 із 8 червня по 1 липня, розташується на території в 20 тисяч квадратних метрів.

Про це під час наради у середу повідомив журналістам директор департаменту "Євро-2012" міськради Олег Засадний.

Учасники наради - представники УЄФА, міськради, МОК "Україна Євро-2012", Національного агентства з питань підготовки та проведення чемпіонату Європи з футболу, головних управлінь МНС, МВС і СБУ в області, міжнародні фахівці - протягом двох днів обговорювали питання інфраструктури й технічного забезпечення, безпеки та управління фан-зоною.

"Забезпечити комфортне та безпечне перебування жителів і гостей міста на території фан-зони - одне з найважливіших завдань, яке стоїть перед усіма службами, залученими до футбольного свята. Зараз ми обговорили найважливіші напрями, а наступним кроком стане спільна розробка операційного плану", - зазначив Засадний.

За його словами, офіційна фан-зона у Львові охопить територію від Національного театру опери та балету ім. С.Крушельницької до монумента Т.Шевченкові.

Тут планується розмістити 3 екрани, які дадуть змогу спостерігати за перебігом подій на стадіонах. Поряд знаходитимуться кіоски з продуктами харчування.

Фан-зона діятиме щоденно до 00:00 і обслуговуватимуть її близько 600 волонтерів, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()