Головне

На "Олімпійському" працюватимуть 850 стюардів

21.08.2011 18:34 320 0

Рівно через місяць на "Олімпійському" почнеться навчання майбутніх стюардів, які допомагають організаторам масових заходів на стадіоні наглядати за дотриманням правил поведінки на арені та гарантувати безпеку глядачів.

НСК "Олімпійський" готуватиме стюардів з числа курсантів навчальних закладів, зокрема академії МВС. 1260 кандидатів у стюарди для стадіонів Києва та Львова, відібраних ще у червні, розпочнуть свою підготовку 19 вересня.

Протягом тижня 23 висококваліфіковані тренери навчатимуть майбутніх стюардів за програмою Європейської асоціації з безпеки стадіонів, яку попередньо було адаптовано для України.

Вже з середини листопада на "Олімпійському" буде створено учбовий центр, завданням якого стане підготовка ще 400 стюардів з числа цивільних. Основними критеріями відбору стануть - доброзичливість та вміння посміхатися. Адже стюард - це перш за все комунікатор, 99 % його функцій - це спілкування з відвідувачами стадіону.

Також перевагу буде надано кандидатам, які володіють іноземними мовами хоча б на базовому рівні, повідомляє nsc-olymp.com.

Коментарі ()