Головне

З 11 травня стадіони в Україні перейдуть в управління до УЄФА

16.08.2011 18:19 188 0

УЄФА та МОК на час проведення турніру бере в управління стадіони в чотирьох приймаючих містах, починаючи з 11 травня 2012 року. Про це заявив на прес-конференції в Києві керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський. За його словами, власники стадіонів, згідно домовленостей, отримують від УЄФА  орендну плату. Як відомо, фінальна частина чемпіонату відбудеться з 8 червня до 1 липня.

УЄФА та МОК залучають спеціалістів з передовим європейським досвідом для надання допомоги експлуатаційним командам з налагодження експлуатації об'єктів, повідомляє Інформаційний центр Україна-2012.

Маркіян Лубківський зауважив, що проектні команди завершують роботу з визначення та затвердження периметрів безпеки стадіонів, які будуть охоплювати не лише територію об'єктів, але й всі функціональні зони, які будуть працювати під час турніру: медіа-центр, акредитаційний центр, центр для волонтерів, зона гостинності.

МОК також обрав постачальників з енергозабезпечення, водопостачання та температурного контролю на період проведення турніру. Розпочато тендер з управління відходами на стадіонах під час турніру.

Коментарі ()