Головне

ЄЮОФ-2011. Українці здобули три медалі за день

28.07.2011 21:35 359 0

Завдяки вдалим виступа українських легкоатлетів скарбничка делегації поповнилася трьома нагородами Європейського Юнацького Олімпійського фестивалю.

Про це повідомляє офіційний сайт НОК України.

Владислав Черніков, який раніше відзначився "сріблом" у метанні диску, виборов золоту нагороду в штовханні ядра, здобувши переконливу перемогу (20,13м).

Тричі в секторі для метання молоту юнацький рекорд України поновлював Сергій Регеда (80,81м), який став володарем срібної медалі.

Його колега Альона Шамотіна лідирувала в змаганнях дівчат з першої і до останньої спроби, але у підсумку втратила золоту нагороду, поступившись 20см білоруській спортсменці. Відтак в активі української спортсменки обистий рекорд (59,23см) і нагорода срібного гатунку.

Не щастило українським пловцям - двічі на дистанції 100м брасом і 50м вільним стилем Денис Барабаш і Богдан Плавін фінішували з 4-м результатом. Ще в двох фіналах на дистанції 200м батерфляєм та 1500м вільним стилем Федір Боличев та Михайло Романчук посіли відповідно 6-е та 8-е місця.

У дзюдоїстів розігрувались чергові комплекти нагород - тут серед наших спортсменів найуспішніша Владислава Воловік - 7 сходинка.

В спортивній гімнастиці дівчата визначали найсильніших у багатоборстві. Українки Христина Санькова та Дарина Любицька посіли відповідно 9-е та 11-е місця.

Перед останнім днем ХІ літнього Європейського юнацького олімпійського фестивалю в скарбичці України 8 медалей - 2 золоті, 4 срібних та 2 бронзові нагороди. Вже завтра увечорі відбудеться урочисте закриття змагань.

Коментарі ()