Головне

Харківську міліцію змушують вчити англійську

28.07.2011 11:47 175 0

Керівництво Харківського міського управління міліції розглядає можливість збільшити кількість правоохоронців, які до Євро-2012 повинні закінчити курси англійської мови. Про розповів начальник міського управління ГУ МВС України в Харківській області Микола Фоменко, повідомили у прес-службі міськради.

«З початку року в Харківському національному університеті внутрішніх справ були організовані курси з вивчення англійської мови приблизно для 600 чоловік особового складу. Уже здані перші випускні тести. Проте мені здається, що запланованого недостатньо. Тому ми обговорюємо з керівництвом університету можливість збільшити кількість годин навчання і співробітників, які відвідуватимуть заняття», - зазначив начальник міськуправління міліції.

Планується, що мовні курси пройде мінімум одна тисяча міліціонерів з 3,6 тис. особового складу міськуправління, в основному це співробітники, які займаються охороною громадського порядку, працівники патрульно-постової служби, дільничні. Дотепер заняття проводилися двічі на тиждень по півтори години, повідомляє 2012ua.net.

Коментарі ()