Головне

Українські клуби дізналися своїх суперників в єврокубках

26.07.2011 17:14 235 0

26 липня у Відні відбулося жеребкування трьох єврокубкових турнірів - Кубка ЄГФ, Кубка Кубків і Кубка Виклику, в яких стартують чотири українські команди.

Найбільше представництво України в Кубку Кубків, де виступають обидва фіналісти національного Кубка "ЗТР" і "Мотор-ЗНТУ-ЗАБ", пише сайт УГЛ.

Правда, далі третього раунду обидві запорізькі команди не пройдуть. Першим з другого попереднього раунду вступить у боротьбу "Мотор", суперником якого стане косовська "Фамілія". 8-9 жовтня "Мотор" зіграє на виїзді, а через тиждень проведе матч вдома.

У разі своєї перемоги "Мотор" в рамках третього раунду зустрінеться із земляками із ZTR. Відзначимо, що чемпіонові Україні, який був в числі сіяних потрапив найсерйозніший суперник з можливих, за винятком хіба що білоруського БГК імені Мєшкова. Матчі цього раунду відбудуться 26-27 листопада і 3-4 грудня, причому, "ZTR" в першому поєдинку буде виступати в ролі гостей.

У Кубку ЄГФ полтавське "Динамо" розпочне свій шлях у другому раунді турніру. Срібний призер чемпіонату України на цій стадії був сіяним, а суперником його став турецький "Ізмір". Перший матч відбудеться 8-9 жовтня в Полтаві, матч-відповідь - 15-16 жовтня в Ізмірі.

У Кубку Виклику Україну представить южненський "Портовик", що стартує з другого раунду і також потрапив в число сіяних при жеребкуванні. 26-27 листопада южненці в Гомелі зустрінуться з місцевим гандбольним клубом. Матч-відповідь - 3-4 грудня.

Коментарі ()