Головне

Тимощук: "Сподіваюся, на Євро підтримка буде зовсім іншою"

21.07.2011 10:00 394 0

Гравець "Баварії" і збірної України Анатолій Тимощук сподівається, що збірна України матиме сильну підтримку на Євро-2012.

Про це він заявив, коментуючи товариський матч проти збірної Франції у Донецьку, де команда грала на напівпорожньому стадіоні.

"На жаль, це не перша гра збірної, коли стадіон не заповнюється навіть наполовину. Згадаймо хоча б найважливіший матч з Грецією, в якому вирішувалося, чи потрапимо ми на ЧС-2010. Так, можна говорити про дорогі квитки...", - сказав він.

"І все одно не розумію, як таке могло статися - тим більше що в збірній багато гравців "Шахтаря". Дуже неприємно. Я вже розповідав: у Німеччині звик до зовсім іншої картини. Там аншлаг навіть на матчах бундестім з Сан-Марино або Ліхтенштейном. Уболівальникам все одно, з ким грає їхня збірна, вони приходять її підтримати", - продовжив Анатолій.

Тимощук сподівається, що на Євро пдтримка буде зовсім іншою.

"Сподіваюся, підтримка буде зовсім іншою. Коли наша збірна грала на чемпіонаті світу в Німеччині, стадіони були забиті битком - причому половину трибун заповнювали українські вболівальники. Взагалі вже пора перейнятися думкою: ми повинні провести Євро-2012 на найвищому рівні. На кону - престиж країни. Треба, щоб гості були задоволені прийомом, щоб їм все сподобалося. Сподіваюся, так і буде", - цитує гравця sport-express.ru.

Коментарі ()