Головне

Фінансування ремонту доріг у Харкові до Євро-2012 перевищить 800 млн грн

20.07.2011 17:51 472 0

На ремонт доріг у 2011 році Харків витратить 330 млн гривень та ще 500 млн має надійти з державного бюджету в межах програми підготовки до Євро-2012.

Про це журналістам повідомив перший заступник Харківського міського голови Олександр Кривцов.

"Ми очікуємо державну фінансову підтримку в розмірі 500 млн грн на ремонт головних автомагістралей міста в рамках державної цільової програми підготовки та проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Отримання цих грошей дасть змогу далі вести ремонт об'єктів вулично-дорожньої мережі Харкова наступної весни", - зазначив перший заступник Харківського міського голови.

Цього літа поточний та капітальний ремонти або реконструкція доріг триває на всій території Харкова. Зокрема, до Євро-2012 заплановано відремонтувати дороги, що розташовані в кілометровій зоні стадіону "Металіст", та ті, що з'єднують стадіон, аеропорт, фан-зону і готелі, а також основні в'їзди в місто.

Близько 150 млн грн державних коштів планується освоїти у другому півріччі на ремонті доріг в області. Цю суму витратять на реконструкцію траси Харків-Щербаківка, завершення робіт на окружній дорозі навколо Харкова (розшивка швів, встановлення освітлення та металевих відбійників), будівництво дороги до навчально-тренувальної бази ФК "Металіст", що у селищі Високий, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()