Головне

Європейські фани створять "посольства" під час Євро

07.07.2011 18:42 248 0

Під час Євро-2012 в Україні та Польщі працюватимуть фан-посольства, які розкриють свої двері у всіх містах чемпіонату і будуть працювати під гаслом "Поважайте фан-культуру - фан-посольства".

Про такий наслідок четвертого щорічного Європейського конгресу футбольних уболівальників у Данії повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Фан-посольства займуться популяризацією позитивної культури вболівання і допоможуть створити на чемпіонаті атмосферу загального свята.

Фан-посольства у Східній Європі користуються фінансовою підтримкою УЄФА. Їх субсидування розраховано на трирічний термін - до 2012 року.

Вони створені для того, щоб захищати інтереси вболівальників, допомагати в реалізації їхніх задумів, а також рекламувати саму ідею фан-посольств на таких великих заходах.

Семінар, присвячений чемпіонату Європи, відвідали представники поліції, всіх восьми міст турніру (українських Донецька, Києва, Львова та Харкова та польських Гданська, Варшави, Вроцлава і Познані) та організаційних комітетів із двох країн-господарок першості.

Для участі в конгресі, організованому Європейським комітетом футбольних уболівальників (ЄКФУ), в Копенгаген і Брондбю з'їхалися близько трьохсот прихильників футболу з більше ніж 30 країн.

Коментарі ()