Головне

Українські та польські митники задоволені підготовкою до Євро

06.07.2011 18:04 216 0

Начальника Львівської митниці Микола Харкавий і заступник міністра фінансів - генеральний директор митної служби Польщі Яцек Капіца провели зустріч щодо співпраці на українсько-польському кордоні і спільної підготовки до Євро-2012.

Вона відбулась на міжнародному автомобільному пункті пропуску "Смільниця - Кросьценко", повідомляє Укрінформ із посиланням на прес-службу відомства.

Керівники констатували виконання домовленостей щодо системи раннього попередження у випадках надзвичайних ситуацій при перетені кордону. Вони відзначили позитивні результати, досягнуті завдяки поєднанню смуг руху - "зеленого коридору" з української сторони із "спрощеним" на польській території.

Разом з тим, на зустрічі було звернуто увагу на підготовку митних служб прикордонних регіонів до проведення в Україні і Польщі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Зараз програму дій у цьому плані напрацьовують експерти двох країн. Їх висновки будуть розглянуті на наступному тижні під час чергової робочої зустрічі, яка відбудеться на митному переході "Шегині-Медика".

Коментарі ()