Головне

Міжнародний трансляційний центр під час Євро розмістить до 1,5 тис. осіб

01.07.2011 21:15 197 0

Міжнародний трансляційний центр, звідки під час Євро-2012 вестиметься трансляція матчів і спортивних програм, зможе розмістити близько 1,5 тис. тележурналістів і осіб обслуговуючого персоналу.

Про це розповів голова Місцевого оргкомітету з підготовки Польщі до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року Адам Олькович.

"До центру передаватимуться телесигнали з усіх восьми міст-учасників чемпіонату. Там вони кодуватимуться і за допомогою супутникового зв'язку, згідно з часовими поясами, розповсюджуватимуться серед телеканалів, які викупили права на трансляцію", - сказав керівник спілки "Євро-2012 Польща".

Олькович повідомив, що 21-22 червня у Варшаві відбувся попередній семінар партнерів, які транслюватимуть ЧЄ-2012. За його інформацією, партнери презентували усі континенти і майже 200 країн світу.

Керівник Місцевого оргкомітету зауважив, що це були не лише представники національних, але і міжнародних телекомпаній (наприклад, SKY Sport), які мають право на трансляцію турніру в багатьох країнах світу.

Під час семінару учасників поінформували про побутові умови їхнього розміщення, систему комунікації між готелями та центром, ознайомили з приміщеннями виставкового центру EXPO XXI загальною площею 14 тис. кв. м, де розміститься трансляційний центр.

Наступний семінар для партнерів трансляції Євро-2012 відбудеться безпосередньо перед турніром, повідомляє ukrinform.ua.

Коментарі ()