Головне

Українські клуби отримали суперників у волейбольних єврокубках

30.06.2011 18:12 298 0

Зі штаб-квартири Європейської конфедерації волейболу надійшли результати жеребкування континентальних кубкових турнірів серед клубних команд сезону-2011/2012.

Від України у цьому євроциклі заявилися чотири колективи. Чемпіони країни чоловічий клуб "Локомотив" (Харків) і жіночий - "Хімік" (Южний) будуть виступати у другому за рангом після Ліги чемпіонів турнірі - Кубку ЄКВ.

А срібний і бронзовий призери серед жінок - відповідно "Джінестра" (Одеса) і "Сіверськодонеччанка" (Сіверськодонецьк) - у третьому за значущістю - Кубку виклику.

Суперником "Локомотива" в 1/16 фіналу буде "Динамо" (Москва, Росія). Перший матч відбудеться 18-20 жовтня у Москві, матч-відповідь - 25-27 жовтня у Харкові.

Жіночі команди також перші зустрічі проведуть на виїзді 29 листопада-1 грудня, а другі - вдома 6-8 грудня, пише газета "Спорт-Экспресс в Украине".

"Хімік" в 1/16 фіналу буде змагатися із клубом "Роте Рабен" (Вільсбібург, Німеччина). У другому раунді "Джінестра" зустрінеться з переможцем пари першого етапу "Катрінехольмс" (Швеція) - "Вітал" (Любляна, Словенія), а "Сіверськодонеччанка" - з командою "Кальцит" (Камнік, Словенія).

Коментарі ()