Головне

Донецьк сховає бомжів на час проведення Євро

19.06.2011 17:25 352 0

Влада Донецька на момент проведення Чемпіонату Європи з футболу 2012 року організує наметове містечко для безпритульних.

Про це заявив ТСН директор притулку для бездомних осіб Донецька Микола Федорук.

"Наступного року в Донецьку будуть проходити матчі Євро-2012, приїде маса людей, які будуть бачити цих бездомних, які десь там в смітниках риються - це соромно, незручно, недобре для нас", - заявив він.

За його словами, тому притулок виступив з ініціативою перед мером міста про те, щоб створити якісь умови для цих людей, хоча б на період Євро, "щоб вони були при справі".

"Ми запропонували на базі військової частини біля шахти Глибока між Макіївкою і Донецьком, - там хороші умови - в казармі вода, опалення, - створити наметовий табір на літній період з харчуванням, щоб люди могли там перебувати, як раніше було - табір праці та відпочинку, приблизно такого характеру", - зазначив Федорук.

За його словами, мер Донецька Олександр Лук'янченко ініціативу підтримав. Разом з тим у притулку вже підрахували, що утримання 200 людей протягом двох тижнів в такому притулку обійдеться бюджету міста в 40 тис. гривень.

Коментарі ()