Головне

На Євро-2012 викупили 80% замовлених квитків

19.06.2011 10:24 305 0

Оплата квитків, замовлених вболівальниками протягом березня 2011-го, триватиме щонайдовше до кінця липня цього року. Станом на сьогодні, 80% квитків вже викуплено. Про це заявив голова Департаменту планування і продажу квитків УЄФА Педро Коррейя.

Як зазначив чиновник УЄФА, оплата квитків - довготривалий процес. "Відповідно до наших прогнозів, найпізніше оплата завершиться в кінці липня 2011. Станом на сьогодні 80% замовлень вже викуплено. Проте всі замовлені квитки вважаються проданими", - пояснив пан Коррейя.

Він також додав, що процес оплати затягується не тільки через технічні, а й ментальні нюанси. "По-перше, кожному клієнту ми надаємо різні можливості розрахуватись за квитки, як йому буде зручно. По-друге, впливає характер вболівальників. У випадку оплати банківським переказом - усі відкладають на останній день. Деякі, можливо, ще розмірковують: вигравши багато квитків, чи всі їм потрібні? По-третє, відіграє роль і технічна складова. УЄФА перевіряє всіх клієнтів, чи існує загроза перепродажу, виходу на чорний ринок", - пояснив фахівець.

За його словами, у випадку несплати за замовлені тікети, вони підуть на повторний продаж через лотерею, який відбудеться після жеребкування 2 грудня 2011-го. "Невикуплені квитки отримають інші люди, які стоять в черзі. Ми визначили другу чергу з бажаючих, які отримають повідомлення про таку можливість. Слава Богу, є ще дуже багато бажаючих викупити квитки", - підкреслив пан Коррейя, пише Інформаційний центр Україна-2012.

Коментарі ()