Головне

У Львові розробляють проект використання стадіону після Євро

04.06.2011 17:12 140 0

Аби стадіон, котрий будують у Львові до Євро-2012, не стояв без діла, ціла команда розробляє формат комерційної діяльності арени і прораховують прогнозовані витрати та доходи від визначених напрямків її діяльності.

Про це розповів журналістам директор з експлуатаційних питань будівництва стадіону Віталій Сулима.

За його словами на арені планують проводити футбольні матчі в ході Прем`єр Ліги та кубкових матчів за участю ФК "Карпати" та національної збірної. Окрім футболу, стадіон планується використовувати і в культурній сфері, зокрема, для проведення концертів, фестивалів, урочистостей міського та національного значення.

"На даний момент ведуться переговори з потенційними спонсорами, орендарями стадіону та рекламодавцями про співпрацю щодо організації спортивно-розважальних заходів", - зазначив Сулима.

Також в приміщеннях львівської арени будуть створені умови для організації ділових зустрічей різного масштабу. На четвертому та п`ятому поверхах адміністративно-побутового корпусу планують відкрити два ресторани на 400 та 180 місць. Широкий спектр конференц-послуг надаватимуть п`ять залів, місткістю від 20 до 180 місць, пише ukrinform.ua.

Коментарі ()