Головне

Колесніков: "На Євро-2012 може приїхати півмільйона росіян"

31.05.2011 19:13 364 0

В уряді розраховували, що матчі Євро-2012 можуть відвідати до півмільйона росіян.

Про це заявив віце-прем'єр Борис Колесніков в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Ми розраховували, що до півмільйона росіян можуть відвідати матчі Чемпіонату Європи", - зазначив він.

За словами віце-прем'єра, на час Євро-2012 з Росії будуть відкриті додаткові чартерні рейси.

"Всі чотири міста готові приймати практично будь-яку розумну кількість чартерів. Тому прилетів, полетів...Вам не треба буде тиждень, або два, або 10 днів чекати наступного матчу", - сказав Колесніков.

"Я думаю, що авіація повинна сказати своє слово, зробити доступні ціни. Це країни СНД. Ніяких віз не потрібно. Будь-які дозволи ми готові надати російським авіакомпаніям на будь-яку кількість чартерних рейсів", - додав він.

Окрім того, відповідаючи на питання щодо облаштування готелів, віце-прем'єр сказав: "Є дві групи гостей нашої країни, як УЄФА їх класифікує. Зрозуміло, що це спортивні команди, журналісти, спонсори УЄФА - це так звана родина УЄФА".

"Під це готово все на сто відсотків. Залишається ряд три-, чотиризіркових готелів, які відкриті для російських туристичних агентств", - додав Колесніков.

"Напевно, є гуртожитки, які будуть працювати одно- , двозірковиими готелями. Тут можна буде переночувати, але вигоди відповідні. Я не думаю, що між Російською Федерацією і Україною є значна різниця в якості гуртожитків, тому кожен може спробувати провести тренінг уже сьогодні", - сказав він.

Українська правда

Коментарі ()