Головне

5-6 червня до Львова приїде делегація УЄФА та іноземні ЗМІ

27.05.2011 19:29 232 0

5-6 червня у Львові перебуватиме делегація УЄФА із представниками закордонних та українських засобів масової інформації та представниками Місцевого організаційного комітету "Євро-2012 Україна" - всього близько 70 осіб.

Про це 27 травня ZAXID.NET повідомила провідний менеджер ЛКП "Агенція з підготовки м. Львова до Євро-2012" Людмила Дунець.

За її словами, прилетять вони до Львова 5 червня по обіді, після поселення в готель у них буде екскурсія Львовом, зокрема вони побачать парк ім. І. Франка, університет ім. І. Франка, пам'ятник Шевченку, проспект Свободи, оглянуть територію біля Оперного театру, де під час чемпіонату з футболу розташують фан-зону, площу Ринок. Наступного дня зранку вони оглянуть стадіон та аеропорт.

"Делегація прилетить з Варшави, а опісля перебування у Львові, вони полетять у Донецьк, далі Харків та Київ", - сказала Людмила Дунець.

Нагадаємо, 5-8 червня у Львові відбудуться святкування "Рік до Євро-2012". З цього приводу у місті відбудуться чимало цікавих подій різного характеру, зокрема, на площі перед Театром опери та балету ім. С.Крушельницької урочисто відкриють годинник зворотного відліку , що буде показувати час, що залишився до початку футбольного чемпіонату.

Коментарі ()