Головне

Комісія МОК відвідала Сочі

27.05.2011 11:16 162 0

У Сочі завершився перший у 2011 році інспекційний візит Міжнародного Олімпійського Комітету, у межах якого відбулися робочі зустрічі та презентації за ключовими напрямами підготовки Олімпіади 2014 року.

Експерти МОК підкреслили досягнення Оргкомітету з формування сильної команди управління, зазначивши, що Сочі впевнено рухається до успішного проведення Ігор, пише прес-служба НОК.

В інспекційному візиті взяли участь голова координаційної комісії МОК "Сочі 2014" Жан-Клод Кіллі, виконавчий директор Олімпійських ігор МОК Жільбер Феллі, заступник голови уряду Російської Федерації Дмітрій Козак і президент Оргкомітету "Сочі 2014" Дмітрій Чернишенко.

Представники Міжнародного Олімпійського Комітету заслухали звіти з усіх ключових напрямах підготовки та проведення Ігор: залучення персоналу, будівництва змагальних об'єктів та інфраструктури, транспортній схемі і про багато іншого, що повинно сформувати у спортсменів і гостей позитивні відчуття від унікального спортивного свята. Особливу увагу інспектори також приділили і питанням екології.

Коментарі ()