Головне

Біля стадіону у Львові викопають два озера

23.05.2011 15:39 252 0

У Львові тривають роботи із благоустрою території довкола арени стадіону до Євро-2012. Монтаж систем дренажу і поливу, облаштування футбольного поля, внутрішніх інженерних мереж - це ще не все над чим сьогодні працює будівельна команда львівського стадіону.

Про це повідомили zaxid.net в ДП "Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові.

"Так, у квітні цього року будівельники розпочали влаштовувати дві пожежно-декоративні водойми, роботу над якими закінчать в серпні", - розповів керівник проекту з будівництва стадіону ДП "Західінфрапроект" Олександр Кирилов. Ці водойми не лише милуватимуть око глядачів, але й стануть в нагоді за екстрених умов під час пожежі. Кирилов також додав, що в червні почнуть покривати гранітною бруківкою пішохідні доріжки.

Наприкінці серпня за східною трибуною арени облаштують майданчики для відпочинку, встановлять лавки і малі архітектурні форми. На вході перед пандусом і центральними сходами буде вимощена бруківкою ділянка для проходу глядачів. Роботи на цій частині розпочнуться після закінчення вертикального планування території об'єкту.

Чималу увагу будівельники приділять і озелененню території. Вже восени робітники стадіону висадять перші дерева і квіткові клумби: все задля комфорту відвідувачів арени.

Коментарі ()