Головне

"Укртелеком" - другий український спонсор Євро?

15.04.2011 11:34 334 0

ВАТ "Укртелеком" отримає статус національного спонсора Євро-2012.

Про це йдеться в системі оприлюднення інформації про тендерні закупівлі, повідомляє сайт "Дзеркала тижня".

"УЄФА погодився на визначення компанії "Укртелеком" національним спонсором і надасть йому пакет ексклюзивних (в телекомунікаційній категорії) маркетингових та інших комерційних прав та можливостей для їх реалізації на території України під час Євро-2012", - відзначає "Укртелеком" в тендерній документації.

Згідно документів, вартість отримання таких прав для компанії складає 6,5 млн євро. "Укртелеком" розраховує, що ці інвестиції окупляться, оскільки очікується приїзд  в Україну понад мільйон туристів і майже 8 млрд глядачів телетрансляцій.

У проекті договору з УЕФА оператор надаватиме союзу комплекс телекомунікаційних послуг під час підготовки та проведення Євро, зокрема, що стосується реалізації комплексних IT-рішень з будівництва на всіх об'єктах, де будуть проходити заходи турніру, телекомунікаційної інфраструктури.

Мова йде про створення локальної комп'ютерної і глобальної мережі, систем трансляції і збереження відеоінформації, забезпечення фіксованого, мобільного, телеконференцзв'язку, швидкісний доступ до інтернету представників ЗМІ і вболівальників.

Нагадаємо, днями директор Місцевого оргкомітету маркіян Лубківський зазначив, що ім'я другого спонсора буде названо до кінця квітня цього року.

Коментарі ()