Головне

Харків і Познань підписали "дорожню карту" до Євро

26.03.2011 10:15 250 0

Церемонія підписання "дорожньої карти" у вигляді переліку 10 пунктів співпраці між Харковом і польським містом Познань відбулася в Харківській міській раді.

У заході брали участь заступник харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов, уповноважений президента міста Познань з питань Євро-2012, директор Бюро Євро-2012 мерії міста Познань Міхал Примас та генеральний консул Республіки Польща в місті Харків Ян Гранат.

"Харків і Познань - міста-побратими вже давно. Те, що вони прийматимуть Євро-2012 є дуже символічним", - зазначив Терехов.

"Підписання "дорожньої карти" між Харковом і Познанню - це потужний імпульс до подальшого розвитку взаємовідносин між містами", - цитує його Укрінформ.

Серед основних напрямів - обмін досвідом та методичними рекомендаціями з підготовки об'єктів Євро-2012 та обслуговуючого персоналу, підготовка транспортної і дорожньої інфраструктури, забезпечення безпеки та охорони правопорядку, надання необхідних медичних послуг належної якості, робота з туристичною інфраструктурою, створення умов для роботи засобів масової інформації та журналістів, впровадження IT-технологій.

Коментарі ()